fredag, januari 25, 2013

Gone fishing

Den här underbara ljuva vätskan har jag blivit totalt beroende av. Den går inte köpa där jag bor så jag åker till Pressbyrån vid Gullmarsplan och bunkrar. Igår efter en lång shoppingrunda köpte jag 6 st och fick ta taxi hem för jag kunde inte bära allting. 

Har haft några vansinnigt jobbiga dagar som jag bara dränkt i piller. Jag skulle kunnat fortsätta med det, men här sätter jag stopp. Jag vill veta vad som händer i mitt huvud och med min kropp. Hur ska jag förstå när mitt huvud spinner i en annan värld? Det är inte värt det, det är inte värt det, viskar jag till mig själv. Samtidigt som jag skriker JAG KAN INTE LEVA SÅHÄR. Men, en dag i taget stuket kör jag på. Många är ledsna. Det är så märkligt vad jag blir ledsen över. Jag har i princip allt jag behöver i mitt liv, jag menar materiellt, saker, ting, sånt som kan göra mig glad. Det GÖR mig glad men det gör mig också ledsen på något sätt. Jag har alla dessa fina saker som många i världen inte är i närheten av att ha. Men jag är ändå inte nöjd. Jag vill ha något annat. Dessa känslor korsars och vrider och vänder på sig och kontentan blir väl den att jag behöver inte svindyra sängkläder, jag behöver något annat. Något som man inte kan ta på men känner. Men jag känner det inte. Vart hittar man känslor utan att stöta på allt hemskt i ens förflutna? Jag vill liksom radera mig själv. Men istället raderar jag min garderob och byter ut den. Och det får väl duga så länge, jag ger det gamla till myrorna så kanske någon annan blir glad av mitt gamla som gör mig kräksjuk. (Alltså inte hygieniskt, de påminner mig om stunderna jag haft dem...) Så. En sak att göra i helgen. Städa garderoben. Ta med min dramaten och köpa 20 flaskor av AloeVera vattnet. Hehe. Och juste, skriva ut blanketter så jag kan få ändra mina namn. Det kommer bli bra. Så, nu har jag sagt BRA många gånger nu. Det andra lägger jag i ett hörn när jag är ensam. Men snart kommer bästis och vi ska, haha, sova... 
Vi har inget att göra så vi ska ha lite spa och måla naglarna och vila för det är vi värda! Lite bilder. Sen puss hej! 


                                          mina favoritarmband som jag alltid har på mig.                              köpt matchande necessärer från 10-gruppen. det var iofs i julas. 


                                                                     man down

 

  min fina fot. vill bygga ut den något, sätta lite grejer mellan texten och peacemärket, lite buddistiska tecken eller något. hmm. ska försöka hitta någon som är bra på att skissa. eller är du/känner du någon???? 


  ADjöss och TACk för fisken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar