tisdag, januari 08, 2013

Nyttnyttnytt

Nytt år. Ny hårfärg. Ny inredning. Snart nytt efternamn. 

Jag är ju uppenbarligen ingen ni kan följa dag för dag här, och tur är väl det, det skulle troligtvis bli för ruggigt och skildra en vardag som ändå inte är en vardag. Vad gjorde jag igår när jag vaknade på morgonen? Det fanns inget kaffe så jag gick och la mig igen, sket i att hämta mediciner på psyk så jag blev utan hela dagen. Resultatet? Jag sov från morgonen till 10.30 idag. Vaknade flera gånger på dagen/natten och undrade vart jag var, varför det var så fint... för det var inte så fint där jag var. Lyckligtvis fick mitt kära boendestöd upp mig så vi hämtade medicinerna, köpte mjölk så jag kunnat dricka kaffe och blekmedel så jag kan fixa håret. 

Imorgon efter lunch sätter jag mig på ett tåg ner till Malmö. Det är lustigt med Malmö, jag har alltid lyckats att missa Malmö på kartan. Har alltid fortsatt till Köpenhamn. Men nu jävlar. Sen har jag hemliga planer, men om ni skulle se en rosahårig tjej med en rosa dragväska ensam någonstans så kan ni väl iaf hjälpa henne att hitta hotell. Min plan är enkel tänkte jag säga, men den är svår. Men om jag får välja går jag in med mitt liv för den tjejen, äntligen. Går det fel övernattar jag på hotell i Malmö i några nätter för att iaf se staden jag alltid missat. 

Hade en suverän jul, jag måste varit snäll i år för jag fick massa fina julklappar. Mest inredningsgrejer och en jävligt fin jacka bland annat. Nyårsafton spenderade jag i duschen med Rudy liggandes utanför, sen var det massa gnäll och grejer. Så året har väl börjat sådär, men jag har inte bråttom. Nyligen tillagd i listan är att jag slutat dricka. För det slutar ALLTID fel när jag dricker. Sist var jag på väg att ha ihjäl mig själv. Hade jag legat där en halvtimme till hade jag troligtvis förblött. Och hur vore det? Inte mycket att blogga om direkt. Jag ska skicka ett tack-kort till Huddinge akuten och kirurgen som sydde mig så snyggt där. Man kan knappt ana några ärr. Och DET är en bra fortsättning iaf. Att jag inte ska dricka och att jag ska ge mig tid att läka ifred. Nyårslöften och skit kommer i ett annat inlägg. Datorn följer med till Malmö så...

Tänkte bara slänga upp lite bilder på sånt som jag gillar att fota, mig själv och saker omkring mig... 
 
 Republica wannabe. För er som minns....

 Tänkte att varför inte matcha en glittrig hatt med en konstigt färgad kanin??? Det var inte jag som hade ihjäl kaninen och jag skulle aldrig köpt den men en gåva bör ju bäras ändå???

 Ät. Ljus. Puss.

 Rabbit in your headlight. Och i detta fall stämmer det... 

julaftonspuss
............................
Och från min lya. Prefect Universe (finns att hitta på Facebook...) 

 Har målat om hallväggen och klätt bänken i tyg samt bytt ljusslingan i ramen till varm ljus (förut var det kallt ljus, detaljer detaljer...) 

Min Buddahsoffa. 

Iittala Iittala Ittala jag gillar Iittala.

Har tagit bort alla gröna tavlor i vardagsrummet. (Varför skulle jag ha dem?) Och har hittills målat om en av dem. Satt upp en hylla som vägrar vara rät. Tycker det är mycket mysigare när allt går i gråskala. Man behöver faktiskt inte färg som dock alla påpekar. 

Och som mitt hår delvis gör så går det nya året i rosa. Uppskattade julklappar. Ordning och Reda har alltid varit en favorit.(Nu testar vi Malmö. Jag har tappat bort mig förr och är inte rädd.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar