söndag, maj 12, 2013

Running test 1.0


Gud skapade människan. Och människan skapade en telefon. Och telefonen heter iPhone 5!!!!!!!
Ja, då var det sagt. Jag har skaffat en ny mobil, som går att blogga ifrån! Det gick iofs på 4San också men då var inte appen lika bra så jag fick prioritera om jag ville lägga in en bild eller skriva en text. Det kan ju vara trevligt med både och? Så nu ska den här motherfucking saken funka!!!

Söndagmorgon. Vaknade upp bredvid min älsklingstjej och älsklingsbebisen som ligger i hennes mage. Vill bara pussa och krama på magen och berätta historier men för respekt till modern ska jag inte hålla på att tönta mig så mycket, haha. Men det är ju mitt blivande gudbarn som ligger där inne! På tisdag ska vi på ultraljud och se om vi får veta könet. Det är hittills okänt. 

Hade middagsdejt igår med en väldigt fin man. Trust me, lagar jag käk åt den jäveln måste han vara lite something extra. 

Plan just nu.
1. Komma på en plan. 

Ranvi är ju gravidtrött och jag har ryggskott så vad det än blir blir det simpelt. Men det är inget simpelt med saker vi gör. Vi skapar magi. Vi 3.

Kommande projekt - ska starta upp en inrednings/design blogg. Det är ju trots allt det jag brinner för!!! Läser mängder av tidningar, nydesign, retrodesign, färg och ljussättning, arkitektur, utländska och svenska tidningar, det gör mig självfallet inte till en expert. Men jag måste säga att jag har en hel del bra idéer! Den upphör aldrig. Så skönt. Som en djup djup brunn. Behöver jag något nytt så skopar jag bara upp en näve nya saker. Överlag så är det nog min bästa egenskap, att jag mestadels har en jävla massa bra idéer! 

Okej nu får jag höra att jag är tråkig.

Puss Hejdå! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar