lördag, juni 01, 2013

Tala om, trollen?

Nu tänker jag göra såhär. Nu släpper jag! 

För jag har försökt att formulera den här texten ett antal gånger nu men det går inte när man utelämnar starka ord. Starka händelser. Starka minnen. 

Jag har varit borta ett tag. Datorn har visserligen stått på med ett jämt dovt surr, IPaden legat där tillgänglig. Ffs jag har ju tom laddat ber bloggerappen! Det är hur.enkelt.som.helst att skriva någonting här. Men - ska jag skriva vad jag vill berätta eller vad folk vill höra? 

Jag blev ganska ställd, pumpande arg, gråtfärdig av kommentarer jag fått här. Med info som bottnar sig i en och annan anonym jävel som fått för sig något. Om historien vore så väl. Att det där dem skriver vore sant, då vore det ENKELT. Men sanningen är råare, hemskare, mer förvirrande än vad ett gäng torskar fått för sig och delar med sig av på Flashback. 

Ordets makt är stor. Särskilt när jag är författaren. Jag väntar på den dagen jag kan visa er sanningen, men med en twist. För helt absolut utelämnande sann kommer jag nog aldrig bli. Kanske till just dig. Eller dig. Men publiken drar såna slutsatser att man är stämplad vid scen ett. Men scen ett är bra. Ni får vänta.

Men jag vill bara säga det till alla underbara människor som stöttar mig, och till alla fuckers som hotar mig, jagar mig, tror sig tro ett skit och vill hälla det över mig. Säg, skriv, precis vad ni vill. Men räkna med att jag säger vad jag tycker också.  

Jag skriver mer sen senare ikväll. Jag blev så himla trött i ögonen. Måste vila. Drömma och bygga nya världar i sömnen. Det regnar utanför fönstret. Jag hör hur skyn låter. Och jag har nybäddad säng och mjuka ben så, nån timme innan festen börjar...

Slänger upp osorterade bilder från min hårddisk på telefonen. (Som råkar vara en ny iPhone 5, yay!!) titta, tolka. Lämna gärna en kommentar. Om vad som helst. Vädret om inte annat... 


2 kommentarer:

 1. Hej finaste Elisa.
  DU ska kämpa.Du SKA ta dig vidare.Du ska VINNA.
  Sparkatillbaks.

  /camilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för ett fint inlägg.

   Att förlora är inte ett alternativ!!!!! Kramar från mig!

   Radera